Schuiframen in pvc

Zie het groots

Met de Monorail schuifdeur van Deceuninck haalt u de wereld buiten bij u thuis naar binnen. Tegelijkertijd binnen en buiten leven? Het kan met de juiste buitendeur!

schuifdeuren-slide1

Ongeziene prestaties

Onze kwaliteit is onberispelijk. Deceuninck heeft geen enkel detail over het hoofd gezien: onze nauwgezette kwaliteitscontroles leverden ons niet alleen het ISO 14001-certificaat op, maar ook de Technische Goedkeuring van de BUtgb (Belgische Unie voor de technische goedkeuring in de bouw). Deceuninck is dan ook niet voor niets wereldleider in de productie van profielen!

Kiezen voor de PVC-deuren en schuifdeuren van Deceuninck, dat is ook kiezen voor 100 % recycleerbaar en milieuvriendelijk PVC.

Stijlvol en licht

Deceuninck schuifdeuren zijn ontworpen als een ode aan de lichtheid: de profielen werden minutieus bestudeerd en het zichtbare oppervlak ervan is herleid tot een minimum. Zo zijn de schuifdeuren van Deceuninck gemaakt om harmonieus samen te smelten met alle mogelijke architectuurstijlen en types van binnenhuisdecoratie. Ze zijn verkrijgbaar met 2 tot 6 vleugels (met of zonder horren) en in een ruime waaier van ral-kleuren. U vindt ongetwijfeld de ideale schuifoplossing voor uw interieur. Bovendien werd de uv-bestendigheid uitvoerig getest, zodat u jarenlang kunt genieten van de frisse kleuren.

Het geprofileerde handvat is geschikt voor een groot glasoppervlak en komt de weerstand en stevigheid van de schuifdeuren ten goede. De fijne en elegante profielen bevorderen een optimale lichtinval.

Monorail schuifdeuren zijn de ideale aanvulling op Zendow ramen en deuren in PVC en Zendow Protex rolluiken. Een perfect harmonisch geheel, daar kunt u van op aan.

Comfort met een grote C

U heeft het al begrepen: als u van ruimte, licht en vrijheid houdt, dan zijn de schuifdeuren van Deceuninck de juiste keuze. Ze brengen u comfort en sfeer.

PVC is van nature een uitstekende isolator.

Monorail heeft een voortreffelijke thermische isolatiecoëfficiënt (Uw tot 1,2 W/m².k afhankelijk van de beglazing) en is combineerbaar met glas van 5 tot 42 mm dikte. In de fabriek voorgemonteerde borstelstrips dragen bij tot een optimale lucht- en waterdichtheid en zorgen ervoor dat u geen weerstand ondervindt wanneer u met de deuren schuift. Ook wat de prijs betreft, bent u bij Deceuninck aan het juiste adres. Onze prijs-kwaliteitsverhouding is onklopbaar!